ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація на „Львівобленерго” на контролі у Кінаха

|

Ситуація на ВАТ „Львівобленерго” перебуває на особистому контролі Секретаря РНБО Анатолія Кінаха. Про це він особисто заявив на прес-конференції у Львові, де сьогодні перебував з одноденним робочим візитом. „Я хочу передати трудовому колективу „Львівобленерго”, що все відбуватиметься згідно з чинним законодавством”, – сказав він.

Анатолій Кінах наголосив, що керівництво держави постійно контролює ситуацію на всіх Обленерго України, адже це є стратегічні підприємства, які визначають життєдіяльність території і які є невід’ємною часткою національної безеки.

„Я хочу попередити усіх, хто мріє про перерозподіл власності, що ні Президент, ні Уряд, ні РНБО не дозволять, щоб в Україні в черговий раз відбувся перерозподіл власності за межами законів. Ми жорстко реагуємо на такі спроби, до цього залучені відповідні правоохоронні органи”, – заявив А.Кінах.

Нагадаємо, учора відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго” серед місцевих засобів масової інформації поширив заяву про можливе блокування роботи Обленерго людьми, наближеними до російського бізнесмена, акціонера компанії Костянтина Григоришина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *