ОСТАННІ НОВИНИ

Пікетуючі автоперевізники здобули 5 тимчасових дозволів на перевезення

|

Сьогодні, 17 березня, на засіданні конкурсного комітету з перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування дрогобицькому ПП «Грицай» було вирішено надати 5 тимчасових дозволів на маршрут «Дрогобич-Львів», а рішення тендерного комітету від 10 березня, на якому підприємству був виданий один дозвіл на цей маршрут, призупинити.

Перший заступник голови Львівської ОДА Мирослав Сенник зазначив, що буде перевірено дані, які оприлюднили працівники підприємства ПП «Грицай», про те, що підприємства, які отримали дозволи на цей маршрут, подали на тендер неправдиві дані.

М.Сеник зазначив, що при прийнятті рішення на тендері від 10 березня було враховано те, що ПП «Грицай», яке мало 5 тимчасових дозволів на маршрут Львів-Дрогобич (через Пустомити), здійснювало його через Миколаїв. Підприємці аргументували такі дії тим, що в Пустомитах поганий стан дороги. «Наша перевірка встановила, що дійсно стан дороги протягом 6 км. є аварійними, але чому підприємці сказали про це тільки зараз, а не коли отримали тимчасові дозволи? Зараз, доки не проведуть ремонт на цій дорозі, маршрут пролягатиме через Миколаїв, повідомляє ЗІК.

На наступному засіданні тендерного комітету ми остаточно вирішимо це питання», – розповів М.Сеник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *