ОСТАННІ НОВИНИ

Суд зобов`язав "Поступ" надати слово Куйбіді

|

Франківський районний суд м.Львова зобов’язав газету „Поступ” опублікувати відповідь Василя Куйбіди в найближчому випуску газети.1 березня 2006 року кандидат на посаду міського голови звернувся до газети „Поступ”, в якій було надруковано неправдиву інформацію, щодо подій 23 лютого (стаття Ірини Сиривко „Штаб Куйбіди напав на студентів”). Василь Куйбіда в передбаченому Законом України „Про вибори народних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських селищних міських голів” в передбаченому законодавством порядку наполягав опублікувати його відповідь.

Редакція газети „Поступ” не поспішала реагувати на звернення кандидата з вимогою опублікувати його відповідь. Автор статті Ірина Сиривко на судове засіданняне з’явилася, хоча про час місце розгляду справи була повідомлена.

Суд визнав незаконну бездіяльність газети „Поступ”, що виявилось у недотриманні вимог п.9 та п.10 ст.56 Закону України „Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”, повідомляє прес-служба Василя Куйбіди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *