ОСТАННІ НОВИНИ

Замість Безсмертного до Львова приїде Ляпіна

|

„Список VIP-гостей від блоку „Наша Україна”, які 18 березня завітають до Львова, дещо змінився”, – повідомив голова виборчого штабу обласного блоку „Наша Україна” Володимир В’язівський.

За його словами, голова виборчого штабу блоку Роман Безсмертний, як планувалося раніше, до Львова не приїде. Натомість, разом із головою виконавчого комітету НСНУ Миколою Катеринчуком попередню згоду приїхати до Львова дали народний депутат Ксенія Ляпіна, кандидат в народні депутати від блоку „Наша Україна” Микола Князевич, а також радник Президента з економічних питань Володимир Лановий.

Крім цього, за словами Володимира В’язівського, 18 березня в нашому місті також очікують Міністра закордонних справ України, лідера Українського Народного Руху Бориса Тарасюка. Щоправда, наразі точно не відомо, чи зможе він приїхати до Львова.

За словами пана В’язівського, наразі відомо лише, що у Львові гості візьмуть участь у великому мітингу: „Україна в нас одна”, який має відбутися біля пам’ятника Адамові Міцкевичу. Обсерватор з посиланням на Гал-інфо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *