ОСТАННІ НОВИНИ

Галина Паньків стала найкращим двірником Львова та поїде у Єгипет

|

У Львові сьогодні відбулася церемонія нагородження десяти найкращих двірників Львова, один з яких методом жеребкування витягнув 10-денну путівку у Єгипет. Власником путівки стала двірник, яка працює у «кечівському» будинку управління №1, Галина Паньків.

На сьогодні у переможниці, яка поїде у Єгипет, немає закордонного паспорта. Та вона вважає, що до квітня, коли припадає термін виїзду за кордон, «зелені» допоможуть вирішити їй цю проблему.

Ідея проведення конкурсу «Найкращий двірник міста» у Львівської обласної організації «Партія зелених України» виникла на початку лютого цього року. І вже з 20 лютого спеціально створена комісія організації партії почала спілкуватися з двірниками та оцінювати їхню роботу.

До сьогодні львівські «зелені» познайомилися майже з тридцятьма двірниками, які працюють у Львові (вулиці: Драгоманова, Некрасова, Кос-Анатольського, Горбачевського, Стефаника, Стрийська, пр. Чорновола та ін.), серед них було обрано десять переможців тижня, яких нагороджено заохочувальними призами – годинниками. Інформує ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *