ОСТАННІ НОВИНИ

Роботу “Львівобленерго” можуть блокувати

|

Правління ВАТ “Львівобленерго” володіє інформацією про можливе неправомірне втручання в роботу енергопостачальної компанії людей, наближених до російського бізнесмена, акціонера компанії Костянтина Григоришина. Як повідомив відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”, проти підприємства планують використати послуги корумпованих суддів та застосувати судові ухвали, які можуть блокувати роботу обленерго.

“Також відомо, що до цієї провокації буде залучено деякі засоби масової інформації. Поява судового виконавця в адміністративному приміщенні обленерго може супроводжуватися так званим “страйком”, у якому візьмуть участь абсолютно сторонні люди, що отримають за це грошову винагороду. За останній період це вже не перша загроза неправового втручання в роботу енергопостачальної компанії. Після того, як близько місяця тому відбулися спроби силового захоплення низки обленерго, правління та профспілкові комітети цих компаній звернулися до органів центральної влади із проханням “негайного правового втручання і відповідної реакції з боку силових структур”. Слід зазначити, що центральна влада, зокрема Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров, а також органи місцевої влади зробили все можливе, аби не допустити неправомірного силового захоплення “Львівобленерго”. Проте поява такого сигналу свідчить про те, що ситуація із обласними енергопостачальними компаніями поки що далека від стабілізації. Незважаючи на загрозу неправомірного втручання у роботу ВАТ “Львівобленерго”, компанія зробить усе можливе, аби забезпечити надійне та безперебійне постачання електричної енергії своїм споживачам та не допустити дестабілізації в життєдіяльності Львівського регіону”, – йдеться у заяві, поширеній у ЗМІ відділом корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

ВАТ “Львівобленерго” упродовж останніх років є однією з найбільш динамічних енергопостачальних компаній України, розрахунки з ДП “Енергоринок” перевищують 100%, чистий прибуток компанії за останні роки постійно зростає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *