ОСТАННІ НОВИНИ

Литвин розроблятиме "дорожню карту" для Львівщини

|

„Я не приїхав до Львова вести передвиборчу агітацію. Це моя принципова позиція. Я – реальний політик і знаю, що відбувається в кожному з регіонів України. Треба працювати над покращенням життя людей. А примусити любити себе не можна”, – заявив сьогодні на прес-конференції у Львові голова Верховної Ради України, лідер „Народного блоку Литвина” Володимир Литвин.

За словами Литвина, серед цілей його візиту до Львова – ознайомлення з ходом підготовки до парламентських та місцевих виборів на Львівщині, визначення конкретних заходів для забезпечення нормальної організації виборів. „Влада повинна посилати позитивні імпульси, аби у людей була впевненість, що вибори не будуть зірвані і пройдуть нормально” – вважає Володимир Литвин.

Голову Верховної ради також цікавить, як відбувається реальна взаємодія органів влади з огляду на проведення в Україні Конституційної реформи.

Третя мета приїзду Голови Верховної Ради та його зустрічей з активом області – вироблення своєрідної „дорожньої карти”, яка реалізовуватиметься в Україні після виборів 26 березня, вивчення та врахування регіональних програм розвитку, які б вписувалися у загальнодержавну концепцію.

Володимир Литвин принагідно відзначив, що на Львівщині протягом останнього періоду спостерігаються негативні тенденції практично в усіх сферах життєдіяльності. «Середня зарплата на Львівщині складає 713 гривень. На той час в Україні середня зарплата складає 826 гривень», – наголосив зокрема В.Литвин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *