ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник спілкуватиметься із першою п’ятіркою БЮТу, а Сендака там немає

|

Голова Львівської ОДА та голова ЛОО НСНУ Петро Олійник не спілкуватиметься із головою Львівської облради, дев’ятим номером у списку БЮТ до облради Михайлом Сендаком, оскільки він не є у першій п’ятірці блоку блоку Юлії Тимошенко, про це сьогодні заявив пан Олійник під час прес-конференції.

“Ми прийняли рішення йти першою п’ ятіркою на дискусію із першою п’ятіркою БЮТу і я переконаний, що дискусія «5на5», яка відбудеться 23 або 24 березня між блоком Нашої України та блоком Юлії Тимошенко буде доволі цікавою, проте Михало Сендак, нажаль, не входить в першу п’ятірку, а лише дев’ятий, тому йти з ним на дебати я не буду», – сказав пан Олійник.

Щодо вчорашніх закідів голови облради Михайла Сендака, щодо розподілених заздалегідь місць у облраді після виборів, то пан Олійник відповів: «Маленкі булави і самозакоханість руйнували Україну, тому я навіть думки не припускаю, що можу зробити кроки в сторону облради. Сьогодні я не веду ніякі переговори щодо облради і вести не збираюсь. Я вважаю нижче людської гідності вести переговори з будь-ким із апарату облради».

Нагадємо, що під час вчорашньої прес-конференції голова облради Михайло Сендак заявив, що хоче піти на дебати із Петром Олійником у прямому ефірі та розповів журналістам, що голова ОДА наперед розподілив місця у обласній раді після виборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *