ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник вважає, що Тимошенко дотримується політики подвійних стандартів

|

Голова Львівської ОДА та лідер партії „Народний союз „Наша Україна” на Львівщині Петро Олійник вважає політику Юлії Тимошенко, як таку, що відпрацьовує подвійні стандарти, про це йдеться на офіційному сайті НСНУ.

Відтак у варіанті програми БЮТ, яку поширюють на вулицях Львова, відсутній розділ “Країна без насилля”, який є в офіційному варіанті їхньої програми. У ньому, зокрема, говориться: “Ми позбудемося насилля влади над людиною, звернемося до народу з проханням скласти “Реєстр державного насилля”, який буде нашим дороговказом в боротьбі зі свавіллям та в поверненні Свободи. Покарання стане адекватним мірі правопорушення за нього. Позбавлення волі передбачається лише за тяжкі злочини порти людини і суспільства, а решта буде каратися штрафами, майновими стягненнями чи примусовими роботами…”

В розділі “Економіка солідаризму” міститься фраза, якої нема в офіційному тексті програми БЮТ: “…Ми забезпечимо людям можливість отримувати додаткові надходження”.

“Тобто, Юлія Володимирівна намагається привернути до себе виборців Західної України зовсім іншими “цукерками”, аніж на Сході України, – зауважив Петро Олійник. “Західнякам” вона розповідає казки про якісь “додаткові надходження”, знаючи прекрасно, що переважна частина працездатного населення краю знаходиться на заробітках в Європі. Так само вона намагається привернути до себе виборців завіряннями, що, мовляв, держава візьме на себе частину ризиків від надання “стартових” кредитів, чи, приміром, заявами, що аграрний бізнес біде фінансуватися комерційними банками так само під гарантії держави. Це примітивний популізм, – заявив Олійник.

“Кожен студент економічного вузу скаже вам, що подібні заяви – не більш, ніж утопія. Обіцянки Юлії Володимирівни не мають під собою ніякого економічного підґрунтя”.

“Утім, Юлія Володимирівна знає, що люди, котрі живуть на Заході України – й справді підприємливі, не вміють сидіти на шиї в держави, звикли будувати своє життя й благополуччя самостійно, – зауважив Олійник. – І саме на ці риси “западенського” характеру й “давлять ” передвиборчі агітки БЮТу. Однак люди повинні розуміти, що після вборів Юлія Володимирівна душе швидко забуде й пор обіцяні кредити, й про обіцяні державні гаранті й про обіцяні “додаткові доходи, – наголосив Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *