ОСТАННІ НОВИНИ

Леся Гонгадзе не вірить "Самопомочі" і закликає підтримати Куйбіду

|

“До керівництва Львовом рвуться люди, абсолютно далекі від інтересів міста і львів”ян. Дехто хоче втілити в життя власні кишенькові, сімейні інтереси. Я вважаю, що серед усіх претендентів на посаду найкращим кандидатом є Василь Куйбіда” – заявила у коментарі “Львівському порталу” Леся Гонгадзе, мати загиблого журналіста Георгія Гонгадзе.

“У Львові дуже багато позитивного було зроблено під час його головування, але люди, на жаль, не вдячні і мають властивість забувати. Безумовно, Куйбіда є патріотом Львова, він любить своє місто і свій народ.Завдяки його врівноваженому характеру, інтелігентності, гарному генетичному корінню міщани були під покровою порядності. Не було дріб”язкових базарних скандалів, люди були спокійними. Але під впливом певних сил під час минулих виборів декому захотілося новизни. І ми мали такого мера, який не давав спокою: втомив старших людей, тримав у напрузі молодь. Думаю, що тепер люди зрозуміли, що пан Куйбіда є тим кандидатом, який зможе витягнути Львів із духовної розрухи, в якій ми опинилися. Йому симпатизують і молоді, і старші” – стверджує Леся Гонгадзе.

“Не думаю, що про якусь стабільність для львів”ян зможуть подбати люди, пов”язані із бізнесовими структурами, які роздиратимуть Львів і ділитимуть між собою власність.А деякі обіцянки викликають сміх. Я, наприклад, особисто звернулася до “Самопомочі” рік тому. Мені вкрали лічильник, а оскільки я два роки не була у Львові, “Обленерго” запропонувало мені за цей час заплатити за 75 кіловат електроенергії щомісячно. А до зникнення лічильника у мене накручувало тільки 10 кіловат, бо не було ані телевізора, ані холодильника. І так по сьогоднішній день: за два з половиною роки накрутило тільки 340 кіловат. А мене змушували платити, я судилася. Я звернулася до “Самопомочі”, бо повірила, що вона помічна. Але від них я навіть не одержала відповіді на свої прохання принаймні вплинути на “Обленерго”. “Самопоміч” абсолютно нічим не допомогла. Це все – мильні бульбашки…” – вважає Л.Гонгадзе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *