ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима витримав "живу" зустріч з молодіжними лідерами

|

Кандидат на посаду міського голови Львова Олекса Гудима провів зустріч з представниками молодіжних громадських організацій. Розмова з активною львівською молоддю відбулася учора, 9 березня, у межах проекту Інституту громадського лідерства «Мій мер».

Під час виступу О.Гудима заявив, що три кандидати мають практично рівні шанси стати міським головою Львова. «І Куйбіда, і Гудима, і Садовий мають шанси стати міським головою. Все залежатиме тепер від їх діяльності, як поведуть виборчу компанію протягом двох тижнів, що залишилися. За моїми даними, ще 15 відсотків львів’ян не визначилися, кого хочуть бачити майбутнім мером», – зазначив О.Гудима.

Він додав, що соціологічним даним, які поширювалися у ЗМІ, не варто довіряти. «Я побачив по газетах, що соціологія доведена до абсурду», – зазначив О.Гудима. Кандидат повідомив, що сам відмовився від послуг відомих соціологічних організацій після того, як його двічі намагалися ошукати. Тепер він довіряє «молодим хлопцям-соціологам, які є невідомими широкому загалу, проте працюють чесно».

О.Гудима розповів, що він «забронював» ефірний час на ЛТБ і 20, 21 чи 22 березня пропонує В.Куйбіді та А.Садовому, включаючи і свою кандидатуру взяти участь у прямих телевізійних дебатах. «Якщо відбудуться дебати, це свідчитиме про перемогу демократії. Нічого так не характеризує осіб як прямі телевізійні дебати», – наголосив О.Гудима.

Кандидат на посаду мера повідомив, що це вже 109 публічна зустріч у Львові. Він і надалі планує проводити «живі» зустрічі з виборцями, оскільки такий метод вважає продуктивнішим та приємнішим для львів’ян, аніж звернення до них з реклами на ТБ.

Як зазначив керівник Інституту громадського лідерства Ігор Губіліт, на зустріч прийшло понад 60 молодих людей, які представляють 35 громадських організацій. За його словами, виявили бажання зустрітися з кандидатами на посаду мера власне слухачі Інституту. «Це перша зустріч з кандидатом на посаду міського голови Львова. Наші слухачі є представниками активної молоді і вони захотіли «на живо» послухати, що пропонує той чи інший кандидат. Вибирали тих, кого запрошувати, рейтинговим голосуванням. Це вже звична практика, оскільки таким самим чином слухачі обирають викладачів. Отже, зійшлися на тому, щоб запросити Гудиму, Садового і Куйбіду, інші просто не цікавлять. Мало віриться, що вони мають шанси», – зазначив І.Губіліт.

За його словами інші кандидати, якщо дадуть остаточну згоду на спілкування, матимуть зустріч зі слухачами ІГЛ у наступні четверги, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *