ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник привітав жінок зі святом 8-го березня

|

Голова Львівської обласної держадміністрації Петро Олійник привітав жінок Львівщини із завтрашнім Міжнародним жіночим днем. Текст привітання подаємо повністю:

„У цей березневий, вже сповнений передчуттям весни, день хочу привітати жінок Львівщини із їхнім святом. Воно приходить до нас щороку, і щоразу ми шукаємо слова, які могли б передати усю силу краси української жінки. Цій красі притаманна і працелюбність, і талант, і відданість родинним цінностям.

Ми ще не забули дні, коли наші матері, дружини, доньки, кохані стояли на майданах України у дні помаранчевої революції пліч-о-пліч з чоловіками. Увесь світ був захоплений вашою вірою у перемогу, відданістю ідеалам демократії. Сьогодні ми будуємо нову Україну, у якій голос, права жінки набувають і набуватимуть усе більшої ваги.

Дорогі наші жінки! Вітаю вас із Святом Весни! Бажаю вам радості, здоров’я, достатку у родинах, довгих літ життя. Нехай вашу красу оспівують найкращі поети. І у слід за Президентом України Віктором Ющенком хочу повторити: „Щаслива українка – це щаслива Україна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *