ОСТАННІ НОВИНИ

Куйбіда та Дацько домовились про співпрацю

|

Голова Ради Об’єднання профспілок Львівщини Роман Дацько та кандидат на посаду міського голови Львова Василь Куйбіда сьогодні у присутності журналістів та представників профспілок підписали угоду про співпрацю. Зі слів підписантів, угода складається із 111 пунктів і передбачає врегулювання практично усіх важливих проблем міста – від тарифів на комунальні послуги до проблем культури.

Відповідно до угоди Об’єднання профспілок Львівщини гарантують Василеві Куйбіді агітаційну підтримку на виборах міського голови. А кандидат у разі перемоги зобов’язується винести кандидатуру одного з представників Об’єднання на розгляд сесії під час формування нового складу виконавчого комітету. На думку Романа Дацька, своя людина у виконкомі зможе забезпечити оперативний контроль за рішеннями міської влади ще на стадії їх підготовки.

Окрім цього, В.Куйбіда обіцяє спільно з представниками профспілок переглянути тарифи на водопостачання і водовідведення та вивчити законність їх формування. “Я радий, що така узгодженість у нас з’явилася ще до виборів, вона дозволяє приступити до вирішення проблем відразу після перегонів. Тому я сподіваюся на плідну співпрацю протягом наступних п’яти років”, – сказав Василь Куйбіда.

До Об’єднання профспілок Львівщини зараз входять 26 обласних галузевих профспілкових об’єднань. Загалом об’єднання налічує 542 тисячі членів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *