ОСТАННІ НОВИНИ

Денькович буде вибачатися - Старовойт

|

„Наша Україна” не причетна до „антибютівських” листівок, розповсюджених минулими днями у Львові”, – запевняє заступник керівника Львівського обласного виборчого штабу блоку „Наша Україна Олесь Старовойт. ”Зрозуміло, що брудні технології не принесуть ні БЮТу, ні „Нашій Україні” додаткових голосів, оскільки електорат обох політичних сил вже більш-менш сталий. Ми займаємось тільки своєю позитивною рекламою. Тому будь-які звинувачення в нашу сторону є безглуздими”, – сказав він.

Хто саме міг розповсюдити „антибютівські” листівки Олесь Старовойт не назвав, але зазначив, що це може бути одна з дрібних політичних сил, яка не потрапить до парламенту і трактує себе як опонент до „Нашої України”. „Між нашими політичними силами неодноразово намагались забити клин”, – зазначив він.

Олесь Старовойт нагадав, що листівки із зображенням Юлій Тимошенко та інших політиків, пов’язані із відставкою уряду, справді виготовляла НСНУ, про що було повідомлено, і таким чином партія висловлювала свою позицію, а не займалась брудними політтехнологіями. Олесь Старовойт вважає, що голова Львівської обласної організації партії „Батьківщина” Іван Денькович та голова Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Степан Курпіль після виборів повинні вибачитись перед „Нашою Україною” за звинувачення в брудних політтехнологіях, передає “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *