ОСТАННІ НОВИНИ

18 керівників підприємств Львівщини стали кращими роботодавцями 2005 року

|

Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу на звання «Кращий роботодавець року» серед підприємств Львівської області. Переможцями конкурсу стали 18 керівників підприємств Львівщини, з них 3 керівники – призери у двох номінаціях конкурсу, – повідомила заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення Львівської ода Ярослава Міклош.

Як розповіла Я. Міклош, цей конкурс є державним і проводиться щорічно на засадах соціального партнерства з метою заохочення роботодавців зберігати діючі та створювати нові робочі місця, збільшувати кількість працюючих, підвищувати ефективність використання робочої сили та виробництва в цілому, виробництва конкурентноспроможної продукції. «Основними критеріями оцінки конкурсу при підведенні підсумків конкурсу, ми керувалися першочергово кількістю створених нових робочих місць, своєчасною виплатою зарплати на рівні не нижче прожиткового мінімуму. Також брали до уваги такі показники, як відсутність травматизму на виробництві, співпраця з державною службою зайнятості, прийом та залучення до роботи осіб, які не здатні на рівних умовах конкурувати на ринку праці. Умови конкурсу є затвердженими відповідною постановою КМУ і проводиться він з 2000 року», – сказала Я. Міклош.

Підсумки конкурсу підводилися за 7 номінаціями, залежно від кількості працюючих на підприємстві. «У номінації «Кращий роботодавець року» з чисельністю працівників до 20-ти осіб, ми не вибрали нікого, оскільки жоден з тих керівників, хто подав інформацію, не відповідав вищезгаданим критеріям відбору», – зазначила заступник начальника управління праці та соцзахисту населення ЛОДА.

Серед тих, хто став кращим роботодавцем у номінації з чисельністю працюючих від 21 до 100 осіб є: генеральний директор ЛПП «Україна» Іван Лавніцкий; директор ДП «Холгер Крістіансен Продакшн» Мілке Бо Йоргенсен; генеральний директор телевізійного заводу «Електрон» Орест Яремчук.

Кращі роботодавці у номінації від 101 до 500 осіб є: голова правління ВАТ «Львівський Холодокомбінат» Олександр Купчак; генеральний директор ВАТ «Львівська пивоварня» Володимир Печер; генеральний директор спільного українсько-німецького підприємства у формі ТзОВ «Вебасто-Електрон» у Львові Олександр Ткаченко; директор ДП «Львівський Хлібозавод №5» Валентин Мельниченко; генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Олександр Голод.

У номінації від 501 до 1 000 осіб кращими працедавцями є: генеральний директор ВАТ «Стрийська швейна фабрика «Стрітекс»» Ярослав Коколюс; директор Бродівського держлісгоспу Львівського обласного управління лісового господарства Михайло Сірий; голова правління ВАТ «Маяк» у Львові Ніна Борачек.

Кращі керівники підприємств у номінації від 1 001 до 5 000 осіб: директор Добротвірської ТЕС ВАТ «Західенерго» Андрій Шувар; генеральний директор ТзОВ «Леоні Ваерінг Системс УА ГмБХ» Стрийського району Вернер Гайллінгер; голова правління ВАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» Іван Рудевич.

Також було визначено кращих роботодавців у номінаціях – «Кращий роботодавець з організації безпечного ведення робіт» (голова правління ВАТ «Іскра» Ярослав Брода; директор Бродівського держлісгоспу Львівського обласного управління лісового господарства Михайло Сірий; генеральний директор ВАТ «Стрийська швейна фабрика «Стрітекс»» Ярослав Коколюс), а також – «Кращий роботодавець для інвалідів» та «Кращий молодий роботодавець року». Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *