ОСТАННІ НОВИНИ

Прем’єром має бути чоловік – Мороз

|

Лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що керівником уряду має бути чоловік, який має достатню підготовку і буде виконувати спільну програму коаліції. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції у Львові.

Водночас він сказав, що заявляти п оте, що в Україні відбуваються вибори прем’єра може тільки утопіст або авантюрист. Що ж до того, яким чином будуть визначатися преференції щодо висунення кандидатури прем’єра, то він сказав, що це буде розглядати ще ця каденція парламенту, займаючись змінами до регламенту і в проект є два варіанти – або від сили, яка найбільше набрала голосів, або ж просто людина, яка має необхідні якості для роботи на цій посаді. Як воно буде насправді, сьогодні ніхто не відповість – підкреслив Мороз.

Що ж стосується створення коаліції, то він готовий підписувати будь-які угоди після виборів, коли буде видно результати голосування. За слвоами О.Мороза, рано зараз говорити про те, хто увійде до цієї коаліції, навіть варіант cтворення коаліції між НУ і ПРУ не можна відкидати. Щоправда, він не захотів сказати, з ким саме він не хоче укладати коаліцію, зазначивши при цьому, що з одним із екс-прем ’єрів він цього точно не зробить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *