ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни не мають можливості оскаржувати дії міської влади – Т.Дяків

|

Практично жоден львів’янин сьогодні не має можливості оскаржувати дії міської влади, вона приймає незаконні рішення, а прокуратура і суди не реагують на це – заявив сьогодні на прес-конференції Голова правління Асоціації платників податків Теодор Дяків.

На його думку, судді розуміють, що рішення міської влади є незаконними, але умисно затягують процес розгляду судових справ, щоб фірма „Формула”, яка на сьогодні оскаржує відразу кілька рішень виконавчої гілки влади, відмовилася від судового процесу. Для прикладу, Т.Дяків навів судовий позов “Формули” про скасування тарифів на теплопостачання, який суд тричі відхиляв. Справа потрапила до Апеляційної інстанції і вже тоді (через рік і 18 днів) п`ятий за рахунком суддя почав розгляд справи по суті.

„Прокуратура свідомо дає можливість виконавчим органам влади займатися шахрайством. Виконком задовольняє протест прокурора, але порушення законодавства не усуває. За нормальної діяльності прокуратури цього б не відбувалося”, – наголосив Т.Дяків.

Він також висловив сподівання, що львів’яни добре розуміють ситуацію, а тому не проголосують за ту партію, у складі якої є теперішні чиновники і депутати. „Якщо ми хочемо, щоб щось у нашому місті змінилося, мусимо змінювати склад ради, лише тоді можна буде очікувати суттєвих змін”, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *