ОСТАННІ НОВИНИ

Парубій хоче спростування від Луценка

|

Заступник голови обласної ради Андрій Парубій вимагатиме спростування від міністра внутршніх справ, який оприлюднив інформацію про кримінальну справу проти А.Парубія. Про це пан Парубій повідомив сьогодні під час прес-конференції.

«Я, мабуть, вимагатиму спростування у міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та «Української правди», але вони не винні, адже Інформаційний центр у Львівській області не мав рішення суду. Тому й на запит МВС дав інформацію, що проти мене відкрито кримінальну справу, але рішення не прийнято. Тепер, коли я пред’явив Інформаційному центру рішення і вони занесли його в базу даних, інформація формально уже є спростованою», – наголосив А.Парубій.

Він продемонстрував журналістам постанову суду, згідно з якою кримінальну справу проти нього закрили. Заступник голови Львівської обласної ради наголосив, що справу було закрито завдяки «есдекам». «У 2004 році під час протистояння «Нашої України» та «Соціальної справедливості» у Львівській обласній раді «есдеки» активізували кримінальну справу, порушену проти мене у 1997 році. Відтак й виникло рішення Галицького суду від 25 червня 2004 року», – заявив А.Парубій.

У 1997 році проти Андрія Парубія було порушено кримінальну справу за фактом сутички між активістами КПУ та СНПУ, ГО «Патріот України», ветеранами ОУН-УПА у парку Івана Франка у Львові. 27 лютого інтернет-видання «Українська правда» оприлюднила матеріал «Чорний список Луценка», у якому Андрій Парубій значиться серед кандидатів у депутати від «Нашої України», «стосовно яких порушено кримінальні справи, за якими рішення не прийнято», передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *