ОСТАННІ НОВИНИ

Збори акціонерів «НПК-Галичина» перенесено ще на три години

|


Загальні збори акціонерів ВАТ «НПК-Галичина» перенесено ще на три години. Таке рішення прийняла реєстраційна комісія, якій ще досі не вдалося зареєструвати усіх охочих, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

Планувалося, що реєстрація триватиме з 9 до 12 год. Через значну кількість осіб реєстрацію продовжили до 17.00, а збори акціонерів мали відбутись о 17.15. Оскільки і цього разу не вдалося усіх зареєструвати, то збори обіцяють провести о 20.00.

Сьогодні, 28 лютого, представників Львівського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) не допустили на ВАТ «НПК-Галичина» для здійснення контролю за реєстрацію учасників загальних зборів акціонерів товариства, – повідомив власкор Західної інформаційної корпорації з посиланням на головного спеціаліста Львівського територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку Юрія Мартинюка. За його словами, учора керівництво товариства було попереджене про прибуття представників управління, більше того, було домовлено, що за ними приїде автомобіль та доставить їх на підприємство. Однак сьогодні вони самостійно прибули до воріт «Галичини» о 8.55, а реєстрація мала тривати з 9 до 12 год. Юрій Мартинюк стверджує, що вони прочекали близько півгодини на представника реєстраційної комісії, який згодом відмовився впустити їх на підприємство, мотивуючи це тим, що вони спізнилися, бо відповідно до законодавства комісія, яка стежить за реєстрацією, має прибути на підприємство до її початку. Працівники ДКЦПФР скали акт про те, що їх не допустили на загальні збори акціонерів.

А два дні тому голова Львівської обласної ради Михайло Сендак на громадських слуханнях у Трускавці заявив, що сьогодні, 28 лютого, зміниться власник ВАТ «НПК-Галичина» Михайло Сендак наголосив, що нового власника «НКП-Галичина» матиме після загальних зборів акціонерів товариства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *