ОСТАННІ НОВИНИ

Костянтин Іваночко судиться з обласною ТВК

|

Депутат Львівської обласної ради Костянтин Іваночко подав позов до Галицького районного суду на дії обласної територіальної виборчої комісії, яка зняла його з реєстрації як кандидата в депутати від блоку „Наша Україна”. Про це „Львівський портал” повідомив заступник голови обласної ТВК Ігор Кравчук.

За його словами, К.Іваночка зняли з реєстрації ще 18 лютого. Питання, яке не було письмово підготовлене, на засідання виборчої комісії за власною ініціативою вніс голова ТВК.

Ігор Кравчук розповів, що призвіще К.Іваночка було у списках „Нашої України” з відміткою – „відмовився балотуватися”. Оскільки депутат попри це подав свої документи до ТВК, а представник „Нашої України”, який був присутній на засіданні ТВК під час розгляду списків, не заперечив проти реєстрації К.Іваночка, його зареєстрували та видали посвідчення.

Крім того, офіційного звернення від блоку „Наша Україна” про зняття з реєстрації К.Іваночка до ТВК не надходило. Відтак, на думку Ігоря Кравчука, голова ТВК, який є представником „Нашої України”, із незрозумілих міркувань навмисне протягнув це питання. „Було б краще, якщо б усі непорозуміння нашоукраїнці вирішували між собою, не підставляючи усю ТВК”, – сказав Ігор Кравчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *