ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові сьогодні відкрили новий готель „Опера”

|

Відтепер туристи та гості міста, завітавши до Львова, зможуть поселитись у одному із п ’ятдесяти номерів нового ч отирьохзіркового готелю „Опера”, який сьогодні відкрили на проспекті Свободи поблизу Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Десять номерів класу „люкс” та „напівлюкс” у готелі персоналізовані під видатні постаті оперного життя Львова початку ХХ століття.

Загалом будівництво готелю тривало три роки, хоча й розпочали його ще у 1999 році. У готелі передбачений конференц-зал, обладнаний мультимейною установкою з моторизованим екраном та пультом дистанційного управління. Поруч із конференц-залом передбачена ще й кімната для переговорів.

Керівництво готелю, враховуючи зростаючу туристичну та інвестиційну привабливість західного регіону України та Львова зокрема, розраховують на те, що за 4-5 років готель, на який потратили більше 20 мільйонів гривень, окупиться.

Щодо цінової політики „Опери”, то, виклавши 420 гривень, охочий зможе провести добулише уодномісному номері із виглядом „не на оперний”, проте, якщо гість міста захоче помилуватися виглядом на оперний театр та поспати у двокімнатному номері, то йому таке задоволення обійдеться у 1520 гривень. Ціни за номер включають в себе сніданок (шведський стіл) та обслуговування. Зараз готель нараховує близько 80 працівників.

Щодо кухні, то вибір в меню прийдеться до смаку і поціновувачам яксхідної кухні так ієвропейської, проте найдешевше, що журналісти відшукали у запропонованому був сік– 5 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *