ОСТАННІ НОВИНИ

Кандидати у мери зможуть ділитися пропозиціями щодо святкування 750-річчя Львова

|

Сьогодні у стінах Львівської міської ради кандидати на пост міського голови вислухали, напрацьовані Оргкомітетом заходи щодо святкування 750-річчя Львова та висловити свої зауваження чи пропозиції. Зокрема, відтепер кожен із охочих кандидатів може письмово звернутись до Оргкомітету чи виконувача обов’язки міського голови Зеновія Сірика із своїм баченням подій та пропозиціями.

Керівник дирекції святкування Юрій Захарчишин, представив присутнім ряд вже напрацьованих проектів. Серед продемонстрованого можна було побачити: лицарський турнір „Щит Лева”, „Музика під зорями” (концерт класичної музики), „Львівський карнавал”, „Галицькі фестини” (фестиваль етнічних культур Львова), „Повернення Пречистої” (молитва всієї громади), шоу „Опера”,”Зорепад” (концерт молодіжних виконавців на іподромі), „Казка в гаю” ( культурне дійство в Шевченківському гаю), організація Львіського музею науки і техніки, організація Львівського музею скла, відзняити фільм про Львів тощо.

Під час презентації кандидати, яких зібралось аж 13 висловивили деякі коментарі та зауваження, зокрема Василь Павличко запропонував організувати фонд святкування, який би напрацьовував сценарій святкування. Інший кандидат Петро Писарчук повідомив, що долучиться фінансово до організації у Львові Музею науки і техніки. Кандидат Остап Одушкін в свою чергу зазначив, що на таку презентацію треба запрошувати бізнесменів, а не кандидатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *