Таксоперевізники звільнили площу Ринок до понеділка

|

Львівські таксоперевізники уже звільнили площу перед Ратушею. Як повідомив „Львівський портал” правовий інспектор у регіонах України Конфедерації вільних профспілок України Андрій Корчинський, вони віришили взяти „тайм-аут”.

„Управління транспорту і зв’язку підготувало текст угоди між мерією та таксистами і ми зараз з нею ознайомлюємося. Паспорти і технічна документація стоянок також готові, але все ж таки є розбіжності щодо їх місця розташування. Ми теж по цьому працюємо”,– пояснив Андрій Корчинський.

Він також заявив, що незадоволений тим, як сьогодні повелася міська влада. „Мене запросили до слова на сесії, я ознайомив депутатів з проблемами таксистів і на тому все закінчилося. Ніхто навіть не задав запитання”,– наголосив він.

За словами А.Корчинського, робочої групи міської ради, за створення якої сьогодні проголосували райці, він так і не побачив. Жодної зустрічі і розмови робочої групи і таксистів сьогодні не відбулося.

Наразі львівські таксоперевізники вирішили зробити перерву у своїх акціях протесту до з’ясування усіх спірних моментів. „До понеділка ми не вчинятимемо жодних дій”, – повідомив А.Корчинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *