ОСТАННІ НОВИНИ

Федоришин і Буба були причетні до штурму сільмашівців?

|

Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак вводить в оману львівські мас-медіа заявляючи про те, що Остап Федоришин та Євген Буба не були причетними до вторгнення на позаминулу сесію Львівської облради працівників ВАТ „Львівсільмаш”.

Нагадуємо, що 9 лютого під час чергової сесії облради працівники заводу „Львівсільмаш” виламили двері і прорвалися до сесійної зали Львівської обласної ради. 13 лютого під час засідання президії облради було ухвалено рішення створити погоджувальну раду (комісію – ред.) голів депутатських фракцій, яку очолив заступник голови ЛОР Андрій Парубій. Ця комісія мала дати політичну оцінку вторгненню в Львівську обласну раду працівників ВАТ „Львівсільмаш”.

„Остап Федоришин, як визнала комісія, взагалі не був причетний до організації пікету, а до Євгена Буди були претензії, що він не з’явився на засідання погоджувальної ради, під час якого розглядалося це питання”, — зазначив Гал-інфо Михайло Сендак розповідаючи про роботу тимчасової комісії щодо вивчення вторгнення на позаминулуминулу сесію Львівської облради працівників ВАТ „Львівсільмаш”.

З інсайдерських джерел у Львівській обласній раді VIP у стало відомо про існування закритого звіту погоджувальної ради (комісії – ред.) голів депутатських фракцій у котрому зазначається, що в результаті обговорення даної ситуація комісія прийняла рішення зробити зауваження Остапу Федоришину та Євгену Бубі про недопустимість некоректних висловлювань на адресу колег депутатів та недопустимість некоректної поведінки як під час пленарних засідань сесії обласної ради, так і під час роботи тимчасової комісії.

Окремо погоджувальною радою голів депутатських фракцій робиться висновок, що депутат обласної ради Євген Буба навмисне спровокував працівників „Сільмашу” штурмувати облраду, оскільки виступаючи перед „сільмашівцями” і навмисне дезінформуючи їх про рішення сесії він відмовився на прохання міліціонерів пройти іншими дверима, а пішов саме тими, які розпочали штурмувати працівники „Сільмашу”. Отож, як свідчить закритий звіт погоджувальної ради (комісії – ред.) під котрим стоять підписи усіх голів депутатських фракцій облради Михайло Сендак таки дійсно говорить неправду, а в кращому разі просто перекручує факти при коментуванні подій пов’язаних із його партійними соратниками, передає VIP .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *