ОСТАННІ НОВИНИ

Стрийський та Снопківський парки є найзанедбанішими – Завадович

|

До найзанедбаніших парків у нашому місті фахівці відносять Стрийський та Снопківський, а також парк „Зелені води”. За словами директора регіонального ландшафтного парку „Знесіння” Олеся Завадовича, адміністрація парків дуже часто не справляється зі своєю основною функцією санітарного очищення зелених зон.

Проблему збереження і регульованого використання парків та інших зелених зон Львова у ці хвилини обговорюють у великій сесійній залі мерії, де зібралися представники громадських організацій міста.

Олесь Завадович розповів, що концепція, яку сьогодні обговорюють, спрямована на вирішення найболючіших проблем зелених зон – затвердження меж парків та накладення мораторію на різні види людської діяльності, які загрожують збереженню львівських парків.

„Концепція має стати елементом генплану, який на сьогодні, на жаль, не працює. Невизначеність меж зелених зон – ось основна проблема”, – завив він.

За словами О.Завадовича, процес затвердженя стратегії збереження зелених зон Львова доволі складний. Після громадського обговорення її ще має погодити експертна рада, потім стратегію розглядатиме виконавчий комітет і вже тоді вона виноситиметься на затвердження сесії міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *