ОСТАННІ НОВИНИ

Поплавський обрав Львів, щоб попрощатися зі сценою

|

«Проект «Співаючий ректор» вичерпав себе два роки тому. Ми виконали його на 200% – конкурс абітурієнтів у Київський національний університет культури і мистецтв становить 14 осіб на місце», – вважає Михайло Поплавський. Саме тому він вирішив попрощатися зі сценою. Сьогодні Михайло Поплавський дасть у Львові прощальний концерт у межах свого всеукраїнського туру «Кохаймося. Українців повинно бути 100 мільйонів».

У концерті, окрім співаючого ректора, візьмуть участь Катя Бужинська, Наталія Бучинська, Віктор Павлік, Андрій Князь та Сергій Мироненко. З нагоди завершення своєї співочої кар’єри Поплавський виконає нові пісні, зокрема, написані у стилі диско. Окрім того, прозвучить пісня «Я у тебе один…», яка перегукується з прощальним гімном Алли Пугачової.

У своєму шоу Поплавський обіцяє використовувати найсучасніші піротехнічні установки та освітлення. Нові костюми йому шив український дизайнер Олександр Гапчук та Михаїл Воронін, у якого Поплавський «обшивається» уже давно. Воронін пошив народному ректору уже понад 100 сценічних костюмів, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *