ОСТАННІ НОВИНИ

У магазину „Інструменти” таки забрали приміщення

|

Приміщення по вулиці Краківській, 5, де колишня орендарка двічі погрожувала самоспаленням під час спроби виселення, Львівська міська рада на конкурсних засадах сьогодні здала в оренду новому підприємцю. За приміщення площею 150 квадратних метрів на комерційному конкурсі з оренди нежитлових приміщень комунальної власності торгувалися десятеро підприємців. Хоча про намір взяти участь у конкурсі заявило аж 22 підприємців.

Стартова ціна оренди становила 4 тисячі 326 гривень в місяць. У підсумку право орендувати приміщення за 18 тисяч 640 гривень у місяць виборола фірма „Інтерлев”, яка планує облаштувати за цією адресою магазин товарів народного вжитку та атрибутики.

Раніше на краківській, 5 функціонував магазин «Інструменти». У 2003 році Фонд комунального майна подав позов про розірвання договору оренди і виселення з приміщення орендаря. Однак під час спроби виселення, директор підприємства, що орендує магазин, зачинилася у приміщенні, обклавшись пляшками із горючою сумішшю, і погрожувала себе спалити.

Тоді на місце події прибули начальник міського управління міліції Михайло Курочка та начальник міського управління комунального майна Микола Винничук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *