ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогоднішня акція таксистів необгрунтована – Сірик

|

Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик сьогоднішню акцію таксистів вважає не зовсім обгрунтованою. Адже під час останньої розмови з ними керівник міста домовився, що вони не вчинятимуть жодних дій до моменту, поки Верховна Рада не розгляне і не затвердить закон, який регулюватиме транспортні перевезення.

„Після цього вони поїхали пікетувти Верховну Раду. Вона завтердила закон, на який на сьогодні, скоріше за все, Президент наклав вето. Треба дочекатися процедури повторного розгляду закону. Після цього вже можна сідати і опрацьовувати моменти, що опираються на термінологічну риторику, де є розбіжності між словом паркування і стоянка”, – пояснив З.Сірик.

За словами Сірика, попри це протягом десяти днів мерія спробує провести круглий стіл за участю юристів міської ради, представників державтоінспекції та таксистів, під час якого вирішуватиметься питання закріплення місць для стоянок таксі.

„Профспілка таксистів подала пропозиції на закріплення їм 32 місць стоянок чи паркування таксі. Згідно з процедурою ми звернулися в Державну автомобільну інспекцію за погодженням тих місць. Станом на сьогодні ДАІ погодило аж дві. Які причини? Складно сказати. Звичайно, вони ображаються на міську владу. Але ДАІ не є структурним підрозділом міської ради”, – додав Сірик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *