ОСТАННІ НОВИНИ

Автопробіг на підтримку блоку Литвина вирушає в райони Львівщини

|

27 учасників Всеукраїнського автопробігу на дев’ятьох автомобілях сьогодні покинуть Львів та їхатимуть в райони Львівщини, зокрема, відвідають міста Дрогобич та Трускавець, аби спілкуватися із людьми та показувати єдність країни, яку відстоює „Народний блок Литвина”. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Західної автоколони Сергій Набойчик.

Автопробіг, в якому взяли участь близько вісімдесяти учасників, організувало Всеукраїнське об ’ єднання „Молодь за Литвина”, яке на Львівщині нараховує більше 600 прихильників. Загалом по Україні сформовано три автоколони: Південна, Західна та Північно-Східна. В кожній з них є представники різних регіонів, що, за словами організаторів, свідчить про цілісність нації та небажання розколу на Схід та Захід.

„Учасники автопробігу їздять по різних областях України та спілкуються із представниками інших політичних сил, закликаючи не робити розколу України на Схід і Захід”, – зазначив пан Набойчик.

Західна автоколона відвідала вже три області: Житомирську, Рівненську та Волинську. 18 лютого учасники прибули до Львова. Сергій Набойчик відзначив прихильність людей до такого об’єднання.

За словами організаторів, акція автопробігу має закінчитися 11-12 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *