ОСТАННІ НОВИНИ

Народний блок Литвина віддає перевагу спілкуванню з простими львів’янами

|

Політичний десант Народного блоку Литвина прибув сьогодні на Львівщину. У його складі три народних депутати з фракції НПУ: перший заступник голови комітету ВРУ з питань європейської інтеграції Олег Зарубинський, секретар комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Олег Юхновський та голова підкомітету з питань науки та освіти Петро Толочко.

За твердженням депутатів. приїзд до Львова став складовою загального туру „народників” регіонами України. За останні місяці вони відвідали уже 17 областей нашої держави, надаючи перевагу не офіційним візитам в держадміністрації та мерії, а безпосереднім зустрічам з простими українцями в робітничих та студентських аудиторіях, місцях праці вчителів, медиків тощо.

„Для нас важливо не стільки говорити, скільки слухати. Ми акумулюємо реальні погляди мешканців Львова, Луганська, Івано-Франківська, Севастополя і потім інтерпретуємо їх в своїх програмних засадах” – стверджує народний депутат України, член фракції НПУ Олег Зарубинський.

За словами іншого народного депутата від НПУ Петра Толочка, їх політичну силу цікавлять насамперед люди, яким набридли політичні протистояння і які готові „узятися за плуга” і працювати на благо України, а таких на Львівщині багато.

Сьогодні народні депутати Зарубинський, Юхновський, Толочко зустрілися зі студентами та викладачами Львівського лісотехнічного університету та музейними працівниками Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *