ОСТАННІ НОВИНИ

Грошей від „Південного" мерія добивається через суд

|

У Господарському суді Львівської області сьогодні відбулося судове засідання, де позивач Львівська міська рада вимагає від відповідача ТзОВ „АЙПІЄ-Л” сплатити штраф за незаконне будівництво на території ринку „Південний”. Як повідомив „Львівський портал” депутат Львівської міської ради Андрій Стецьків, ще наприкінці минулого року інспекція Держархбудконтролю наклала штраф за будівництво на території ринку станції технічного обслуговування, однак він не був сплачений у встановленому порядку.

На засіданні заслухали обидві сторони. За словами А.Стецьківа, представники ТзОВ АЙПІЄ-Л” клопотали про призупинення розгляду справи, однак суд розцінив їхні аргументи як недоцільні. Друге судове засідання, на якому буде винесено рішення, має відбутися в березні.

Оскільки документів, які б підтвердили законність будівництва цього об’єкту, представники „Південного” так і не показали, Андрій Стецьків висловив впевненість у перемозі міської ради та у винесенні справедливого рішення.

Нагадаємо, за незаконне будівництво станції технічного обслуговування на території ринку „Південний” інспекція Держархбудконтролю наклала штраф на 331 770 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *