ОСТАННІ НОВИНИ

Директора Львівської академічної гімназії змусили звільнитися?

|

«Кравчука звільнено. Хай живе «Соколовщина»» – такими словами сьогодні, 16 лютого, під час прес-конференції охарактеризували останні події у Львівській академічній гімназії учителі цього навчального закладу.

На думку учителів, голова Конфедерації вільних профспілок Львівщини Андрій Соколов та члени його профспілки «виконують чиєсь замовлення. Зокрема А. Соколов таким чином піднімає свій політичний PR, використовуючи при цьому учителів гімназії. Тож давайте будемо голосувати за А. Соколова, який нехтуючи людською гідністю, рветься до влади…

У звільненні директора Львівської академічної гімназії Ігоря Кравчука треба поставити великий знак запитання, оскільки учора, коли він зайшов у приміщення Національного університету «Львівська політехніка» з думками про подальше своє майбутнє у гімназії, то вийшов з документом на звільнення за власним бажанням. Натомість сьогодні до виконання обов’язків директора Львівської академічної гімназії приступила Леся Юхман, від якої, наразі, не знаємо чого чекати», – заявили вчителі, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *