ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук вважає, що його хочуть підставити

|

Прес-служба кандидата на посаду міського голови Петра Писарчука розповсюдила заяву з приводу пошкоджених біля ринку “Південний” біл-бордів іншого кандидата В.Куйбіди та натяків на причетність до цього інциденту П.Писарчука. Подаємо текст заяви:

“Кому вигідно підставити Писарчука?

15 лютого наглядну агітацію кандидата на посаду міського голови Львова Василя Куйбіди, котру розміщено біля ТВК “Південний” було розмальовано зеленою фарбою. З цього приводу у деяких ЗМІ з’явились коментарі, котрі натякають на причетність до цих ганебних дій іншого кандидата на посаду міського голови Львова Петра Писарчука.

Прес-служба народного депутата України розцінює ці повідомлення, як примітивну спробу скомпроментувати Писарчука перед львівською громадою, оскільки жодної причетності до того, що сталося Петро Писарчук і його команда не має. Не важко здогадатися, що у даному випадку це вигідно зовсім не Писарчукові.

Нагадаємо, що напочатку лютого Петро Писарчук закликав своїх опонентів до чесного і прозорого ведення передвиборчих перегонів. На жаль, наразі ніхто не відгукнувся на таку пропозицію, хоча у передвиборчому штабі кандидата по вул. Щирецькійбудуть раді почути позицію інших претендентів на посаду мера.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *