ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурс серед молодих майстрів народних промислів пройде на Львівщині 8-9 березня

|

К онкурс “В сім’ї вольній, новій…” серед молодих майстрів народних промислів віком до 30 років буде проводитись у Львівській області 8-9 березня. Переможців визначить компетентне журі. Роботи лауреатів конкурсу будуть представлені в Києві на великій виставці-ярмарку. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Як повідомили у відділі у справах релігій та національностей управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації, наприкінці 2005 року в Україні було оголошено молодіжний конкурс “ В сім`ї вольній, новій …”. Це конкурс творчих робіт, які репрезентують народні промисли. Він присвячений шевченківським дням. Ідея проведення конкурсу належить Асоціації національно-культурних об`єднань України, організації, яка вже багато років поспіль докладає багато зусиль для збереження й розвитку етнокультурного розмаїття в українському суспільстві, виховання бережливого ставлення до унікальної духовної спадщини нашого багатонаціонального народу.

Сьогодні по всій Україні готуються представити свої роботи аварці, вірмени, болгари, євреї, поляки й німці, росіяни, грузини та азербайджанці, караїми та корейці, греки та угорці, яки представлять твори мистецтва таки як ковальство, ювелірна справа, гончарство, зброярство, різьбарство, вишивка тощо.

Заявки на участь у конкурсі надсилати до 5 березня 2006 року за адресою: м. Львів, 79022, а/с 969, або за електронною адресою: tshvecova@yandex. ru, довідки за телефоном 8-067 – 494 – 12 – 15

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *