ОСТАННІ НОВИНИ

Сенчука «замовили» через його бізнесові справи – Максимов

|

Начальник УМВСУ у Львівській області генерал-майор Віталій Максимов переконаний, що колишнього голову Спостережної ради концерну «ЕкоЛан» Степана Сенчука «замовили» через його бізнесові справи. „Є всі підстави стверджувати, що саме бізнес-інтереси екс-губернатора стали мотивом вбивства», – сказав головний міліціонер області.

Як зазначив Віталій Максимов, працює потужна слідчо-оперативна група, до якої увійшли працівники Генеральної прокуратури, Управління карного розшуку, Управління боротьби з організованою злочинністю, як на львівському рівні, так і представники від МВС. «Одна особа заарештована і перебуває під слідством», – повідомив керівник обласної міліції.

«Напрацювання в нас є, і досить серйозні. Ще раз наголошую – ми вже зібрали достатньо серйозного матеріалу. Те, що вбивство буде розкрите, у мене, як керівника, що пропрацював на оперативній роботі 17 років, ніякого сумніву вже не викликає. Через півтора – два місяці у справі вбивства Степана Сенчука буде розставлено всі крапки над «і», – наголосив Віталій Максимов, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *