ОСТАННІ НОВИНИ

Радзієвський розповів про тактику і стратегію виборчої кампанії регіоналів

|

Зустріч керівника виборчого штабу Партії регіонів у Львівській області Олексія Радзієвського з представниками Міжнародного республіканського інституту (МРІ) в Україні відбулася у штабі партії. Олексій Радзієвський розповів представниками МПІ про тактику і стратегію виборчої кампанії регіоналів на Львівщині та структуру обласної парторганізації. Про це повідомила прес-служба ЛОВШ Партії регіонів.

На початку розмови О.Радзієвський повідомив, що територіальні виборчі комісії Львівської області зареєстрували 243 кандидати у депутати усіх рівнів місцевого самоврядування Львівщини. Він також розповів про чисельність і структуру обласної парторганізації регіоналів. За його словами, львівські регіонали розраховують на підтримку переважно міського населення. Прихильниками Партії регіонів є й шахтарі, які добре пам’ятають, що у 2003 році за безпосередньої підтримки тодішнього прем`єр-міністра В. Януковича їм ліквідували заборгованість із заробітної плати, яка на той час становила понад 100 млн. гривень.

Стосовно тактики і стратегії виборчої кампанії регіоналів на Львівщині, то вона полягає в тому, щоб донести до людей правду про стан речей у суспільстві і шляхи виведення країни із соціально-економічної кризи. Радзієвський також зазначив, що зараз робиться все можливе, щоб протиставити адмінресурсу, який широко застосовує влада, – прозорість , чесність і неупередженість. А це досягається завдяки постійним контактам регіоналів з чисельними неурядовими організаціями та ЗМІ, які у області є дійсно демократичними і відповідальними.

Радзієвський також зазначив, що деякі політичні сили звинувачують регіоналів у застосуванні брудних виборчих технологій. “Ми їх не використовуємо, – підкреслив він, – і я про це вкотре публічно заявляю”, – сказав він.

Координатор проекту “Вибори” МРІ в Україні Андреа Кірбс, у свою чергу, розповіла про діяльність Міжнародного республіканського інституту в Україні та про ті програми, які здійснює цей інститут. Це, зокрема, спостереження за виборами, сприяння розвиткові громадських, молодіжних та жіночих організацій тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *