ОСТАННІ НОВИНИ

У січні до бюджетів усіх рівнів мобілізовано 326,4 млн.грн.

|

Як повідомили в фінансовому управлінні облдержадміністрації, у січні п.р. до бюджетів усіх рівнів на території Львівської області мобілізовано 326,4 млн.грн., що на 95 млн.грн. більше проти відповідного періоду минулого року, а перевиконання розрахункового плану за місяць ц.р. становить 25,7 млн.грн. або 8,5 відсотка (план за січень ц.р. виконано на 108,5 відсотка), передає прес-служба ЛОДА.

Зокрема, до держбюджету податковими та іншими органами мобілізовано 218,4 млн.грн. податків і зборів, від яких проводиться відрахування області дотації вирівнювання, що становить 109,7 відсотка до плану січня ц.р. і на 75 млн.грн. більше, ніж за січень минулого року.

Разом з тим, митні органи області не виконали завдань по державних доходах. При плану січня 81,9 млн.грн. ними спрямовано до держбюджету 76,9 млн.грн. або 94 відсотки платежів, від яких відраховується дотація вирівнювання місцевим бюджетам області.

До загального фонду місцевих бюджетів за січень ц.р. надійшло податків і неподаткових платежів в сумі 74,7 млн.грн. або 98,8 відсотка до плану. А проти січня минулого року надходження зросли на 11,7 млн.грн. або 18,6 відсотка.

В окремих містах і районах не виконуються розрахункові показники Мінфіну. Зокрема, закріплених доходів бюджет м.Львова за січень недоодержав 3,5 млн.грн., м.Дрогобича – 0,5 млн.грн., м.Борислава – 0,2 млн.грн., м.Самбора – 0,2 млн.грн., Буського району – 0,1 млн.грн.

В області забезпечено фінансування першочергових потреб бюджетних установ, в тому числі видатків на зарплату, енергоносії, придбання продуктів харчування і медикаментів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *