ОСТАННІ НОВИНИ

Наметове містечко сьогодні таки ліквідують

|

Працівники МНС таки намірені сьогодні ліквідувати наметове містечко на Липовій Алеї у Львові. Як повідомив „Львівський портал”, Голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех, громадські організації, які з часу сильних морозів опікувалися безпритульними у наметах, зараз активно розшукують місця, куди можна перевести частину людей.

„Ми звернулися до еменесників з проханням трохи почекати і не викидати людей на вулицю. Але після третьої години вони розпочнуть ліквідацію наметів. Я зараз в дорозі до Бібрки, де прихильник „Пори”, який побажав бути неназваним, виділив нам приміщення для облаштуваня притулку”, – розповів Олег Мацех.

За його ж словами, частину людей буде розміщено у лічниці ім. А.Шептицького. Працівники цього закладу зараз закуповують ліжка на гуртівні „Метро”. А працівниця Фонду соціальної адаптації ГО “Оселя” Леся Сяноцька зараз знаходиться в наметовому містечку і морально підтримує безпритульних.

„Ми втратили всяку надію на допомогу влади. Я з десять разів сьогодні телефонував Сірику. Але даремно. Натомість ми підняли на ноги всіх, кого могли – громадські організації, політичні партії. І далі закликаємо всіх мешканців міста допогти утримувати притулок та розпочати програму ресоціалізації безпритульних. Іншого виходу в нас нема. Люди повірили нам. З ними треба багато працювати, адже вони немічні і не можуть дати собі ради в житті”, – додав О.Мацех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *