ОСТАННІ НОВИНИ

Безпритульним залишили два намети

|

У одному з наметів на Липовій Алеї у Львові, де з часу сильних морозів перебували міські безпритульні, працівники МНС провели дезінфекцію якоюсь їдкою речовиною. Як повідомив „Львівський портал” Голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех, після цього перебування у наметах стало неможливим.

„Людей з наметів вигнали, а речі тих, хто в той час був на роботі, поскладали на купу та також продезинфікували, хоча там було дуже багато нових речей”, – сказав Олег Мацех.

Найбільше представників Громадського форуму Львова та Фонду соціальної адаптації ГО “Оселя” обурило те, що дезінфекцію провели без їх відома. Відтак Олег Мацех повідомив, що тепер представники обох громадських організаційохоронятимуть наметове містечко.

За його словами, люди зараз повертаються з роботи і змушені тіснитися у двох наметах -по двоє осіб на одному ліжку.

Крім того, за інформацією Голови координаційної ради Громадського форуму Львова, люди, яких відправили на лікування, також повертаються до наметів, оскільки їх не госпіталізовують.

Зокрема, Олег Мацех навів приклад однієї мешканки намета, яка була на прийомі у лікаря 3-ї міської клінічної лікарні з діагнозом перелому великого бугорка правої плечової кістки та посттравматичним невритом променевого нерва. Після огляду їй рекомендували амбулаторне лікування за місцем проживання. Тобто в лікарню її не поклали, ібезпритульна повернулася в наметове містечко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *