ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч Львівщина планує створити 51 тисячу нових місць праці

|

Основним моментом нещодавно затвердженої Програми зайнятості населення Львівської області на 2006-2007 роки є збільшення рівня зайнятості економічно активного населення та зниження рівня безробіття. Про це повідомила прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника відділу статистики, моніторингу та прогнозування Львівського обласного центру зайнятості Світлани Старічек.

Відтакв областіпланується створити 51 тис ячу нових місць праці у 2006 році та 52 тисячі ‑ у наступному.

Завдяки прогнозованому зростанню обсягу промислового виробництва, розвитку малого та середнього бізнесу, залученню внутрішніх і зовнішніх інвестицій у наступних роках буде спостерігатись збільшення кількості зайнятого населення віком 15-70 років: у 2006 році – 1060,0 тисяч осіб, у 2007 році – 1065,0 тисяч осіб.

Особлива увага буде приділятися створенню робочих місць на промислових підприємствах, що відповідає необхідності відновлення промислового комплексу Львівщини.

Адже самозайнятість, індивідуальна підприємницька діяльність повною мірою не забезпечують людину соціальними гарантіями, звужують перспективи професійного зростання молоді.

Для сприяння працевлаштуванню осіб, котрі не можуть на рівних конкурувати на ринку праці, на 2006 рік заброньовано 2 тис ячі робочих місць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *