ОСТАННІ НОВИНИ

За січень Львівська митниця поповнила держбюджет 63 мільйонами

|

У січні 2006 року Львівська митниця перерахувала до Держбюджету 63,4 мільйона гривень, що на 83,5% більше, ніж за відповідний період минулого року. Як повідомляє прес-служба Львівської митниці, ці надходження податків відбулись завдяки збільшенню обсягів зовнішньоекономічних операцій.

Впродовж січня 2006 року суб’єкти ЗЕД , які акредитовані у Львівській митниці, перемістили товарів через митний кордон України на суму 548,4 мільйонів гривень.

З цієї кількості імпортовано товарів на суму понад 355,7 мільйонів гривень, експортовано на суму майже 192,7 мільйонів гривень, що складає відповідно 65% (імпорт) та 35% (експорт) загального зовнішнього товарообміну.

Порівняно з відповідним періодом минулого року, загальний обсяг зовнішньоторговельного обігу збільшився на 26%, при цому, об’єми імпорту зросли – на 45%, а об`єми експорту дещо знизилися – на 1%, тобто практично не змінилися.

Імпорт товарів у зону діяльності Львівської митниці здійснювався, в сновному, з Республіки Польщі (34% від загального обсягу імпорту) та зріс, у порівнянні з січнем минулого року, у півтора рази, Німеччини (16%), Данії (7%).

У географічній структурі експорту переважають торговельні операції з Німеччиною (15% від загальної вартості експорту), Данією (14%) та Республікою Польща (11%).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *