ОСТАННІ НОВИНИ

Звітування керуючого санацією на „Сільмаші” перенесли на 9 лютого

|

Звіт керуючого санацією на ВАТ завод „Львівсільмаш” Олега Кобельника, який мали заслухати сьогодні під час засідання комітету кредиторів перенесли на 9 лютого, оскільки на адресу ДПІ у Львові пан Кобельник надіслав лист-повідомлення, де просить відтермінувати звітування у зв’язку із лікарняною відпусткою.

Загалом засідання проводили шестеро осіб, з них представник ДПІ у Львові та голова комітету кредиторів Андрій Навроцький, представник міської податкової Олег Мазан, молода представниця пенсійного фонду пані Дяків та голова профспілки ВОСТ „Воля” Петро Онищак.

Голова комітету кредиторів зачитав лист-звернення від керуючого санацією пана Кобельника та запропонував перенести засідання на 9 лютого, проте пан Онищак єдиний не погодився із пропозицією, оскільки саме цього дня на його прохання до голови Львівської обласної ради він має виступити та погодити звернення до Президента про ситуацію, що склалася на „Сільмаші”. П. Онищак запропонував послухати звіт Кобельника 13 лютого, оскільки згідно закону це є останнім днем, коли він зобов ’язаний відзвітуватись про роботу.

Врезультаті більшість проголосувавших вирішили перенести звітування на 9 лютого, та зобов’язали пана Кобельника представити лікарняний лист, який дійсно засвідчуватиме його лікарняну відпустку.

Проте якщо керуючий санацією не встигне одужати до 9 лютого він повинен назначити повноваженого представника, який замість нього відзвітує про роботу на заводі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *