ОСТАННІ НОВИНИ

Узгодженим кандидатом на міського голову Львова від “Нашої України” став Куйбіда

|

Заступник голови Народного руху України і екс-мер Львова Василь Куйбіда став єдиним узгодженим кандидатом на посаду міського голови Львова від блоку “Наша Україна”. Його обрали шляхом таємного голосування під час сьогоднішньої міжпартійної конференції учасників блоку.

Суперником Куйбіди, якого висунув НРУ, був претендент від НСНУ Андрій Садовий. За результатами голосування, із 184 делегатів 103 проголосували за Куйбіду, а 73 – за Садового, ще 8 бюлетенів були визнані недійсними. Результати голосування делегати зустріли оплесками, а керівник штабу Куйбіди Іван Рудницький заявив, що ставить усім фуршет у “Віденській кав’ярні”. Потім результати голосування були одноголосно затверджені делегатами.

Згідно з рішенням політради обласного блоку, щоби уникнути зайвого напруження і ймовірного тиску на волевиявлення делегатів, жоден із кандидатів не був присутній на конференції, рівно ж як і керівники обласних організацій партій, що входять до блоку.

На брифінгу керівник міського осередку НСНУ Олег Мандюк зазначив, що тепер блок підтримуватиме під час виборчих перегонів власне Куйбіду. А якщо Садовий захоче самовисуванцем іти на вибори, то проти нього ніяких заходів по партійній лінії вживати не будуть, бо це його конституційне право.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *