ОСТАННІ НОВИНИ

Кандидата на посаду міського голови Львова обере конференція Блоку „Наша Україна”

|

Кандидата на посаду міського голови Львова від блоку „Наша Україна” визначить 4 лютого міжпартійна конференція. Про це повідомив голова Львівської обласної організації політичної партії „НСНУ” Петро Олійник.
,

„Ми неодноразово зазначали, що кандидатура на посаду міського голову Львова є принципово важливим питанням. Для Блоку „Наша Україна” це повинна бути єдина узгоджена кандидатура. Проте будь-яке рішення політради може носити лише рекомендаційний характер. Попри те, на засіданні політради блоку було вирішено винести питання міського голови на конференцію” – сказав Петро Олійник.
Щодо єдиного кандидата на посаду міського голови, політрада Львівського обласного Блоку „Наша Україна” висловила переконання, що це питання повинна вирішити міська міжпартійна конференція 4 лютого шляхом таємного голосування.
,

„Тим самим ми підкреслюємо важливість даного питання, і наголошуємо на демократичному процесі прийняття даного рішення. Тому політрада блоку утрималась навіть від рекомендацій”.- додав Петро Олійник.
,

Завтра, 4 лютого о 11:00 розпочне роботу між партійна міська конференція блоку „Наша Україна”, передає прес-служба “Нашої України”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *