Мельник знову хоче бути директором "Укртелекому"

|

Екс-директора Львівської дирекції ВАТ „Укртелеком” Дмитра Мельника рішенням суду поновлено на посаді, однак „Укртелеком” відмовився підписувати з ним контракт.

За словами депутата облради Дмитра Мельника, ще 29 грудня минулого року Стрийський міськрайонний суд постановив поновити його на посаді, проте керівництво „Укртелекому”, визнавши рішення суду, без всяких пояснень відмовило Дмитру Мельнику у продовженні контракту. Отож, як зазначив Дмитро Мельник, судові слухання у цій справі тривають.

„Завтра відбудеться слухання за моєю заявою про те, що „Укртелеком” відмовився надавати мені відпустку на час виборчої кампанії, яка дозволена за законом, адже я балотуються за списком Народного Блоку Литвина до Верховної Ради, – зазначив Дмитро Мельник. – 14 лютого ж у суді розглядатимуть мій позов на скарження відмови „Укртелекому” підписувати зі мною контракт”.

Нагадаємо, минулого року Дмитра Мельника звільнили з посади директора Львівської дирекції ВАТ „Укртелеком” і вже майже півроку він у судовому порядку намагається оскаржити законність свого звільнення, передає „Обсерватор” з посиланням на „Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *