ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник зустрівся з депутатом польського сейму

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник зустрівся сьогодні з депутатом сейму Республіки Польща, головою парламентської комісії з питань розвитку підприємництва Яцеком Пєхотою. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.


Розпочинаючи зустріч, Петро Олійник коротко охарактеризував рівень співробітництва Львівщини з сусідніми воєводствами Польщі. Він наголосив на необхідності відкриття нових митних переходів, адже Львівщина і Польща мають 270 кілометрів спільної ділянки кордону.

Яцек Пєхота зазначив, що він перебуває на Львівщині не лише як депутат сейму, але й як представник найвіддаленішого від України польського регіону – Щеціна. Йому і членам його делегації хочеться більше довідатися про Львівщину, її економічний потенціал. Адже наш регіон цікавить не лише польських підприємців, але й їхніх нинішніх партнерів в Німеччині.

Яцек Пєхота офіційно запросив голову Львівської ОДА до Щеціна на кількаденну зустріч з польськими та німецькими підприємцями, яка розпочнеться 2 квітня цього року. Петро Олійник із прийняв запрошення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *