ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія облради підготувала до сесії газові та паркові питання

|

Комісія з земельних питань (голова комісії – Ярослав Янишин) винесе на розгляд чергової сесії облради проекти рішень про виділення землі ТзОВ “Трубопласт” під будівництво об’єкту “Підключення свердловини Зарічанського газового родовища” у Стрийському районі. Підприємство проводитиме тут дослідницько-пошукові роботи. Планується добувати 600-900 кубів газу в місяць, і за попередніми підрахунками свердловина працюватиме 20 років. Нове родовище газу можна буде ввести в експлуатацію вже в цьому кварталі.

За рішенням депутатів земельні ділянки під будівництво експлуатаційних і пошукових свердловин нафти і газу виділять також і у Старосамбірському районі для НГВУ “Бориславнафтогаз” ВАТ “Укрнафта”.

До порядку денного наступного сесійного засідання буде включено питання про погодження меж паркових зон м. Львова (парк ім. Івана Франка, “Студентів” та “Залізна вода”).

Також комісія рекомендуватиме депутатам звільнити підприємства Самбірської виховної колонії від сплати у 2006 році земельного податку в місцевий бюджет на суму 17 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *