ОСТАННІ НОВИНИ

Наступний парламент буде опозиційніший до президента - політолог Бондаренко

|

Парламент наступного скликання буде опозиційніший до президента, вважає політолог Кость Бондаренко. Про це він сказав сьогодні під час засідання прес-клубу “Львівський вибір-2006”. “Цей парламент буде опозиційніший до нової влади, хіба що відбудеться переформатування деяких політичних партій уже в самому парламенті і вони протягом короткого часу заявлять про свою лояльнсіть до влади, але на це можна давати не більше 20%” – сказав він.

Відтак політолог прогнозує, що у наступній Верховній Раді буде з одного боку постійна критика дій Президента України, а з другого боку, партіям та блокам потрібно буде домовитися про розпоідл посад і це може ускладнити ситуацію. “Якщо ж їх не вдастья заповнити, то нас може очікувати затяжна спікеріада, прем’єріада і так далі, і лише до осені можна буде говорити про те, що політична ситуація у нас якимось чином визначилася» – зазначив К.Бондаренко.

Що стосується партій, які будуть в наступному парламенті, це на думку К.Бондаренка, туди гарантовано потрапляють шість політичних сил – Партія регіонів, Наша Україна, БЮТ, СПУ, КПУ та Народний блок Литвина. Також можуть за певних умов потрапити Блок Наталії Вітренко і блок ПРП-«Пора!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *