ОСТАННІ НОВИНИ

Остаточне рішення щодо кандидатури мера Львова ще не прийняте – прес-служба блоку „Наша Україна”

|

Остаточне рішення щодо кандидатури на посаду міського голови Львова під час сьогоднішньої політради блоку „Наша Україна” у Києві прийняте не було. Про це повідомляє офіційний сайт блоку „Наша Україна” з посиланням на керівника Інформаційного департаменту виборчого штабу “Нашої України” Тетяну Мокріді.

За її словами, питання про визначення кандидатури на посаду міського голови Львова під час сьогоднішньої політради блоку „Наша Україна” у Києві таки розглядалося. Проте якщо до понеділка на місцевому рівні з цього питання не буде досягнуто домовленості, тоді це стане предметом переговорів на центральному рівні.

Сьогодні відбулося засідання політради Блоку “Наша Україна” за участі всіх партій, що входять до Блоку: Народного Руху України, Партії Промисловців і Підприємців України, Християнсько-Демократичного Союзу, УРП “Собор”, Конгресу Українських Націоналістів та Народного Союзу “Наша Україна”. Політрада Блоку ухвалила рішення, згідно з яким до понеділка, 30 січня, всі партії, які входять до Блоку “Наша Україна”, мають утворити подібні блоки на місцевому рівні і визначитися з єдиним кандидатом на вибори мерів міст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *