ОСТАННІ НОВИНИ

Народники затвердили списки кандидатів до міськради

|

Список кандидатів від Народної партії Литвина до Львівської міської ради був затверджений під час сьогоднішньої конференції Львівської міської організації Народної партії. Всього до списку народників до міськради увійшло 16 осіб.

Очолює список заступник голови Львівської ОДА, в.о. голови ЛОО НП Іван Стефанишин. Під № 2 у партійному списку депутат Львівської міської ради, комерційний директор ВАТ «Львівська тютюнова фабрика» Григорій Козловський, № 3 – голова обласного комітету ЛОО профспілки працівників АПК Михайло Тарнавський, № 4- президент ПП «Карро», голова Ради нацменшин при Львівській ОДА Карло Саркісян, № 5 – головний лікар лікарні Хоспіс Євген Москв’як.

Загалом список кандидатів від Блоку Литвина до міської ради складатиметься з 20 осіб. Для партнерів Народної партії по блоку у списку передбачені 9 і 10 місце у першій десятці, а також 17 і 18 у другій. Повний список буде затверджено сьогодні, на міській міжпартійній конференції.

Делегати конференції затвердили також список кандидатів від партії до Винниківської міської ради у кількості 5 осіб, а також обрали делегатів на міську міжпартійну конференцію Блоку Литвина, повідомляє Прес-Тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *